انتصاب سرپرست درمانگاه بيمارستان روزبه

1399/6/19

متن ابلاغ به شرح زیر است.
سركار خانم دكتر مونا هاشم زاده
عضو محترم هيئت علمي
با سلام و احترام
نظر به توانمندی و صلاحیت علمی شما، بدین وسیله سرکار عالی را به عنوان سرپرست درمانگاه بیمارستان روزبه منصوب می دارد. انتظار می رود ضمن پیگیری امور جاری درمانگاه، در پیشبرد اهداف زیر کوشا باشید:
• ارتقای کمی خدمات درمانگاه در تمامی حوزه ها (ویزیت ماهانه حداقل 3000 مراجعه کننده در درمانگاه هدفی دست یافتنی است)
• ارتقای کیفی خدمات درمانگاه با هدف جلب رضایت هر چه بیشتر مراجعین. این ارتقای کیفی شامل نوبت دهی، انتظار، برخورد اولیه با مراجعین، ویزیت های پزشکی و بدرقه کردن بیماران می شود
• راه اندازی و تثبیت نوبت دهی الکترونیک به منظور کاهش زمان انتظار و نظم بیشتر
از خداوند منان برای شما آرزوی موفقیت در مسیر پیش رو را دارد.
دکتر سید طه یحیوی
رئیس بیمارستان روزبه

دکتر یحیوی همچنین در نامه ای جداگانه از زحمات ارزشمند خانم دکتر والنتین آرتونیان تقدیر کردند و نوشت: حال که به منظور دانش اندوزی و ارتقای مهارت های بالینی عازم دوره تحصیلات تکمیلی می باشید، بدین وسیله از خدمات ارزشمند سرکار عالی در دوران تصدی مسئولیت درمانگاه بیمارستان روزبه تقدیر و تشکر می شود. از خداوند منان سلامتی و توفیق شما را در مراحل زندگی خواستار است.