گرامیداشت روز مددکار در بیمارستان روزبه

1399/12/9

✅بزرگداشت روز مددکار در بیمارستان روزبه برگزار شد.
🔹به گزارش روابط عمومی، همزمان با ولادت حضرت علی(ع) روز چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۹ به مناسبت روز مددکار از مقام همکاران مددکار بیمارستان روزبه تجلیل به عمل آمد.
🔹در این مراسم که با حضور رئیس و مدیر بیمارستان و برخی از مسئولین واحد های مختلف برگزار شد، دکتر یحیوی رئیس بیمارستان ضمن تبریک و تقدیر از مددکاران از فعالیت های دلسوزانه آنان تشکر کرده و فداکاری مددکاران بیمارستان را ستودند، ایشان مددکاری را از قسمت های خیلی فعال در حوزه مالی، درمانی، مراقبتی، حقوقی و پیگیری بیماران معرفی کرد و گفت که مددکاری یکی از ستون های بیمارستان است و همکاران مددکار جزء پرتلاش ترین نیروها هستند.

🔹در ادامه دکتر شباب مدیر بیمارستان نیز ضمن تبریک روز مددکار از زحمات پیگیرانه آنها تشکر کرد.
🔹همچنین همکاران دیگر به نوبه خود این روز را به همکاران مددکار تبریک گفتند.
در ادامه خانم علیمحمدی مسئول مددکاری، به نمایندگی از همکارانش در واحد مددکاری ضمن تبریک ولادت حضرت علی و روز مددکار مراتب سپاس خود را در خصوص تجلیل از مددکاران بیمارستان بیان داشت.
🔹در انتها با اهدای هدایایی از زحمات مددکاران بیمارستان تجلیل به عمل آمد.

@roozbehhospital